Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Ce cautati ?

Politica de Retur

Legislaţia românească în domeniu prevede:
“consumatorul persoana fizică are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă în termen de 14 zile calendaristice, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”. (conf. O.G. 130/2000 art. 2, lit. e.)

“Clienţi” sau “consumatori” sunt doar persoanele fizice. Clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.


Daca doriti sa returnati produsul primit puteti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea condiţiilor de retur de mai jos.


1. Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur care se face completand online “Formularul de returnare produs”.

2. Dupa ce primim “Formularul de returnare produs” de la dvs., va vom trimite un mail cu toate informatiile necesare. Va rugam sa nu expediati coletul inainte de a primi acest mail informativ de la noi!

3. Returul trebuie să fie însoţit de factura din colet.

4. Produsul returnat trebuie sa fie NOU (nepurtat, nespalat, fara miros de parfum), asa cum a fost expediat, avand eticheta aferenta aplicata (nu rupta sau desfacuta) si insotit de ambalajul original.

5. Returul se poate face doar prin curier.

6. Costul transportului pentru returnare produs(e) difera de la caz la caz in functie de tipul de colet (plic, cutie), localitate, greutate si are un pret incepand cu 20 lei, urmand a fi suportat integral de catre client.

7. In maxim 14 zile calendaristice de la data primirii returului de către noi vă vom înapoia contravaloarea produselor.

8. Nerespectarea condiţiilor de retur duce la neacceptarea returului dvs.!

Daca doriti sa schimbati marimea produsului sau sa-l inlocuiti cu un alt produs, puteti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea condiţiilor de mai jos.

1. Va rugam sa ne comunicati pe mail sau telefonic intentia dvs. de a schimba marimea produsului sau de a-l inlocui cu un alt produs(e).

2. Noi va vom informa care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru ca aceasta operatiune sa fie cat mai simpla pentru dvs.

3. Atat trimiterea catre noi a produsului pe care doriti sa-l schimbati, cat si expedierea catre dvs. a produsului la schimb se fac prin curier.

4. Cheltuielile de transport in acest caz (2 transporturi) sunt suportate integral de catre client:

Primul transport: – trimiterea catre noi a coletului cu produsul pe care doriti sa-l schimbati.
Al doilea transport: – trimiterea catre dvs. a coletului cu produsul la schimb.

5. In cazul schimbului de produse oferta de transport gratuit nu se aplica!

Pentru a evita costurile suplimentare de transport pe care le-ati putea plati pentru schimbarea marimii produsului, va rugam sa consultati”Tabelul de Marimi” sau in cazul anumitor produse dimensiunile in centimetri trecute direct pe pagina produsului. Daca totusi nu sunteti sigur in privinta marimii care vi s-ar potrivi, va rugam sa ne trimiteti dimensiunile dvs. masurate in centimetri pentru: umeri, bust, talie, sold, lungime maneca, la adresa de email: comenzi@fanteziitextile.ro
Vă mulţumim că sunteţi clientul noastru şi vă încurajăm să ne trimiteţi sugestii, astfel încât cumpărăturile să fie mereu pe placul dumneavoastră.

Pentru orice alte întrebări ne puteti contacta la: comenzi@fanteziitextile.ro